Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram.

Маша Єфросиніна одного разу поділилася добіркою фотографій з яскравим та привабливим чином, а також повідомила, що захотіла розбавити свою стрічку, оскільки в ній багато болю через війну.

Маша Єфросиніна, фото: Instagram
Маша Єфросиніна, фото: Instagram

Ведучу спочатку мучили сумніви, чи варто викладати такі кадри через реакцію українців.

"Я подумала, що якщо я викладу ці фото, моя спільнота може подумати, що типу у нас ослаблення напруги відбувається", - додала вона.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Проте артистка настільки сподобалася собі у такому образі, над яким постаралася команда професіоналів, що наважилася на це. Адже, як зазначила Маша, життя продовжується. Тому вона дозволяє собі виглядати так розкішно.

Скріншот із Instagram, Маша Єфросиніна
Скріншот із Instagram, Маша Єфросиніна

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна зізналася, через що ніколи не хотіла мати дітей: "Потім ще два дні...".

Раніше ми повідомляли, що "Леви на джипі" потролили телеведучу Машу Єфросинину за любов до шикарних прикрас: "Медичне золото, що допомагає від бідності".

Також стало відомо, що Маша Єфросиніна зізналася що "не вивозила", але її врятувала Оля Полякова: "Не зриваюсь на Саню".