В Україні продовжуються важкі часи, коли мирним жителям доводиться приймати непрості рішення щодо безпеки своїх близьких.

Відома українська співачка Анастасія Приходько розповіла, що змушена була вивезти трьох своїх дітей із власного будинку під Києвом до більш захищеного місця. Цей крок далася артистці нелегко, адже ніхто не хоче покидати рідну домівку. Проте останні повітряні тривоги на Київщині змусили її швидко вирішувати ситуацію.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Отже, троє дітей Анастасії – дочка Нана та сини Гордій та Лука – знаходяться тепер в іншому місці. Теж у Києві, але де саме співачка вирішила замовчати.

"Дітки повинні бути в безпечних місцях, тому що зараз дуже напружена ситуація. Ми з чоловіком більш мобільні, але коли нам потрібно зібрати трьох дітей, то це дуже важко. І працювати, і їздити в метро і не спати - це складно", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Анастасия Приходько, фото: Знай.ua
Анастасия Приходько, фото: Знай.ua

Приходько намагається зберігати сили та присвячувати максимум часу своїй великій родині. Старшій дочці Нані вже 13 років. А двом синам - Гордію та Луці, 8 та 3 роки.

Нагадаємо, конфлікт між співачкою Анастасією Приходько та психологом Наталією Холоденко набирає обертів: "Більше нічим похвалитися не може!"

Як повідомляв "Знай.uа", донька Олі Сумської висвітлила свою майже головну роль у російському серіалі.

Знай.uа писав, "будемо голову включати?": дочка Олі Полякової Маша знову опинилася на лікарняному ліжку