Чи пам'ятаєте той момент, коли інтерв'ю виходить з-під контролю? Ось історія одного такого випадку. Олег Скрипка, відомий український музикант, опинився у центрі скандалу після того, як журналістка Наталка Тур задала йому справжній "камінь спотикання".

На відео-проекті "ТУР Зірками" від Люкс ФМ, у понеділок, 1 квітня, Тур вирішила запитати Скрипку про його особисте життя.

Олег Скрипка, скриншот: Instagram
Олег Скрипка, скриншот: Instagram

Питання про можливі зради в його шлюбі виявилося як раптовим, так і неприємним для музиканта. Скрипка висловив своє невдоволення і не розуміння, вважаючи питання надто особистим:

– А навіщо це питання?

Популярні новини зараз
Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

– Цікаво, як ви подолали цей період.

– Ну от на вашому радіо були до повномасштабного вторгнення російські пісні. Як ви до цього ставитеся?

– Ви зараз переводите стрілки. Таке враження, що питання вас зачепило все ж таки. Можливо, не без гріха.

– А ви зраджуєте свого чоловіка?

– Я – ні.

– І я також ні.

Інтерв'ю з Олегом Скрипкою / фото: скріншот Youtube
Інтерв'ю з Олегом Скрипкою / фото: скріншот Youtube

Спроба Наталії перевести розмову на іншу тему, пов'язану з тим, що відповідь Скрипки могла б стати прикладом для інших сімей, які перебувають у складній обстановці у своїх відносинах, не призвела до заспокоєння обстановки.

Однак, навіть після того, як буря вщухла, залишилося почуття невдоволення та непорозуміння. Скрипка сказав, що журналістка спробувала "змішати його із брудом".

Раніше ми писали про те, що Про лег Скрипка після кількох скандалів вирішив розповісти про перемогу України: "Буде поцілунок, його ще немає"

Крім того, Знай.ua повідомляв, Надія Матвєєва поскандалила з журналісткою: "Це таке свинство"

Також ми розповідали, що скрізь "Comedy Club" Семена Слєпакова хочуть посадити на 5 років за пісню: окупантам не сподобався посил.