У січні 2024 року сталася неприємна ситуація для пасажирки Лізи Арчболд під час посадки на рейс авіакомпанії Delta Air Lines із Солт-Лейк-Сіті до Сан-Франциско.

Жінка була одягнена у велику білу майку без бюстгальтера, що, на думку співробітників літака, виглядало надто відверто. Незважаючи на те, що решта пасажирів не висловлювала жодних нарікань, Лізу змусили залишити салон літака. Про це повідомляє Business Insider.

Літак Jet2, скріншот: Youtube
Літак Jet2, скріншот: Youtube

Лише після того, як вона одягнулася більш "традиційно", одягнувши сорочку на гудзиках поверх майки, їй дозволили повернутися на борт. Сама ж Арчболд була дуже засмучена таким ставленням до неї.

На її думку, її зовнішній вигляд нічим не відрізнявся від низки чоловіків у футболках. Вона відчула дискримінацію за ознакою статі та приниження людської гідності.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Обурена жінка вирішила відстоювати свої права у судовому порядку. Її адвокат Глорія Оллред, яка раніше представляла інтереси жертв сексуальних домагань від Дональда Трампа та співака Р. Келлі, звернулася з офіційним листом до керівництва Delta. У ньому вона вимагає зустрічі для обговорення інциденту та роз'яснень, чим саме одяг Лізи Арчболд суперечив правилам авіакомпанії.

Літак, кадр з відео
Літак, кадр з відео

Представники Delta вже встигли вибачитися перед пасажиркою за неналежну поведінку своїх працівників. Проте, схоже, історія не завершиться. Оллред налаштована рішуче, адже її клієнтка стала жертвою дискримінації та утисків через свою стать.

Нагадаємо, захотів розпалити дров'яну піч бензином і сам перетворився на смолоскип: чоловік став "зіркою" перед загибеллю

Як повідомляв "Знай.uа", жінка купила кільце на барахолці і різко стала багатою на все життя

Знай.ua писав, росіянка показала весь дух "наднації" в літаку, роздягнувшись і танцюючи стриптиз для сусіда