Зірки, які просили гроші за інтерв'ю щось, про що говорять не так часто. Аліна Доротюк, українська інтерв'єрка, розкрила цікаві подробиці щодо таких випадків у розмові з радіостанцією Люкс FM.

Виявляється, деякі українські знаменитості не соромилися просити пристойні гонорари свого часу. За словами Доротюк, менеджер Санти Дімопулоса запросив чималу суму цілих 5 тисяч євро за годину інтерв'ю.

Аліна Доротюк / фото: скріншот Youtube
Аліна Доротюк / фото: скріншот Youtube

І це була не єдина така вимога: Оля Фреймут також просила чималі гроші за свої виступи в інтерв'ю, хоч і точна сума вже не згадується:

"Менеджер Санти Дімопулос просив 5 тисяч євро на годину інтерв'ю. Я знаю, що Оля Фреймут просила теж, але не пам'ятаю, яка сума, але там за 40 хвилин інтерв'ю сума була досить пристойна. Це було до повномасштабного. Зараз інституту зірок немає, ми зараз всі рівні. І зараз вже про гонорари взагалі не йдеться."

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Проте з приходом повномасштабного російського вторгнення такі запити пішли на другий план. Наразі, за словами Доротюк, вже немає такого явного поділу на зірок та звичайних людей усі стали рівними. І, схоже, про гонорари взагалі не йдеться.

Вона також поділилася, що траплялися випадки, коли вона відмовлялася від запису інтерв'ю з деякими знаменитостями. Один із таких випадків – це Соня Морозюк.

Доротюк не запрошувала її на інтерв'ю, оскільки вважала, що Морозюк не несе для України жодного особливого сенсу і не є значущою фігурою в мистецтві.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що атриса "Слуги народу" звинуватила Майдан у вбивстві України: вже два роки "засуває" проросійські наративи, але танцює в театрі

Вам буде цікаво дізнатися, колишня дружина екснардепа Арістова розповіла про те, що їй довелося одружуватися: "У політиці у всіх є коханки"