У новому фільмі "Проклята діва" від Сідні Свіні, яка відома своїми яскравими ролями в романтичних комедіях, акторка відіграла ключову роль.

Однак ця стрічка викликала несподівану реакцію серед фанатів акторки. За повідомленням Daily Mail, любителі жахів, які переглянули "Прокляту діву", відгукнулися про неї як про одну з найвідразніших картин, які вони коли-небудь бачили.

У їхніх відгуках прозвучали звинувачення у безглуздості сюжету та відсутності страху, який зазвичай характеризує фільми жахів. Деякі глядачі відзначають, що під час перегляду виникає відчуття нудоти, а не емоційний дискомфорт, який зазвичай супроводжує фільми цього жанру.

Ось, як відреагували на фільм українці:

"Буквально мене вирвало в кінотеатрі, коли я дивився "Проклята діва". Більше ніколи не дивитимусь цей фільм".

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Під час фінальної сцени, я майже впевнений, що дівчина на передньому ряді виблювала".

"Якщо ви навіть трохи гидливі, я взагалі не рекомендую цей фільм".

Крім того, деякі звинувачують фільм у відсутності глибини та оригінальності, що робить його відстороненим від класичних стандартів жахів.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua знявся у 1000 фільмах, але один випадок змінив усе: як відомий порноактор перейшов від жарких сцен до молитов

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Маша Єфросиніна показала, як легко вийшла б заміж за вусатого з "Венздей": "Ох, ніф*га собі"

Також, Знай.ua писав про Роберт Дауні-молодший розкрив секрет довголіття у шлюбі: про це правило ніхто не знав