Відома українська журналістка Влада Седан, яка також є дружиною футболіста з національної збірної та "Арсеналу" Олександра Зінченка, частенько розміщує свіжі посади на своєму обліковому записі в соцмережі Instagram.

Влада Седан та Олександр Зінченко є батьками маленької доньки Єви, яка підкорює багатотисячну аудиторію своєю красою та очима небесного кольору. А також нещодавно народилася і Лея.

Влада Седан з донькою, фото з Instagram
Влада Седан з донькою, фото з Instagram

Якось журналістка розмістила відео, де старша мала з великим коханням обіймає свого батька, але забороняє це робити мамі.

"І сперечатися не варто 🤪😅❤️" - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Мама запитала доньку, чи може обійняти батька, а та категорично заборонила. Коли Седан потяглася до чоловіка, Єва почала її відштовхувати, ревнувати і кричати: "Мій тато!". При цьому футболіста дуже розчулює реакція дівчинки, а Влада жартівливо заявляє, що так не можна і вона плакатиме від образи.

Нагадаємо, що валяється на підлозі і любить усміхатися: Влада Седан показала, як вони мешкають з Олександром Зінченком.

Раніше ми повідомляли, що Владе Седан обзаздрилися, коли побачили причинне місце Зінченка з "Арсеналу": "Ніфіга собі волина".