Зірка "Квартал 95" комік Євген Кошовий 7 квітня відзначав День народження. Улюбленцю українців та найкращому другу президента Володимира Зеленського виповнився 41 рік.

Кошовий, він же "Жека", він же "Лисий", народився у селищі Ковшарівка на Харківщині 7 квітня 1983 року, але у 1989-му родина переїхала до Алчевська Луганської області.

Кошовий в юності, фото іnstagram.com/evgenii.koshevoi

2003 року капітан "95 кварталу" Володимир Зеленський створив "Студії "Квартал-95"", а 2004 року запросив туди давнього приятеля з Луганська - Женю "Лисого".

Крім "Кварталу", Кошовий грає в кіно та серіалах, з 2012 року – член журі шоу "Розсміши коміка".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нині Кошовий – художній керівник "Квартал 95". Користувачі постійно обговорюють жарти Кошового.

Наразі Євген Кошовий присвячує багато часу волонтерству та допомозі військовим. Нещодавно актор студії "Квартал 95" із колегами повернулися з поїздки до Донецької, Запорізької та Дніпропетровської області.

Вже традиційно "Квартал" отримані кошти з телезйомок шоу направив на благодійність. Зокрема, закупив українським захисникам дрони, квадроцикли та Старлінки за рахунок квитків із березневих концертів "Єдиного Кварталу".

Євген Кошовий з військовими: фото: пресслужба "Квартал 95"
Євген Кошовий з військовими: фото: пресслужба "Квартал 95"

Нагадаємо, що дочка Жені Кошового із "Кварталу 95" показала, як зробила губки ще до 16 років: мама підтримала.

Раніше ми повідомляли, що Євген Кошовий зізнався, що його 15-річна дочка не навчатиметься в Україні.