У Флориді неадекватна жінка стріляла у двох водіїв, попередньо про це попередивши. Американка заявила, що влаштувати стрілянину їй наказав Господь через сонячне затемнення, проте, її вже затримали і відправили до в’язниці.

Про це повідомляє АР.

Деталі стрілянини у Флориді

В американському штаті молода жінка на ім’я Тайлон Нішель Селестін, яка проживала в готелі, виписалася звідти і попередила працівників про те, що збирається влаштувати бунт. Зловмисниця заявила, що Господь наказав їй застосувати зброю через сонячне затемнення.

Згодом жінка відкрила вогонь і вистрелила у двох водіїв, які їхали дорогою. Вона виїхала на шосе за 180 кілометрів від кордону і вирушила в західному напрямку. Дорогою вона декілька разів відкривала вогонь у бік автомобіля, який проїжджав повз неї, зачепивши руку водія за кермом.

Жінка, яка влаштувала стрілянину в США, і пошкоджене авто
Жінка, яка влаштувала стрілянину в США, і пошкоджене авто
Жінка, яка влаштувала стрілянину в США, і пошкоджене авто. Фото: Twitter Buller Alert

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Після цього молода жінка вистрелила в інший автомобіля, влучивши в шию водія. В результаті чоловік за кермом отримав серйозні травми, через які медики терміново його відвезли до лікарні. Здійснювати подальшу стрілянину жінці не дозволили правоохоронці, які зупинили її приблизно через 26 кілометрів.

Співробітники правоохоронної служби вилучили у зловмисниці пістолет і гвинтівку, а саму її відправили до в’язниці. Жительницю Джорджії звинуватили за замах на вбивство і заподіянні травм з використанням зброї.

Нагадаємо, що у Великій Британії жінка випадково придбала обручку на барахолці і стала багатою.

Як повідомляли раніше, у Чехії лікарі зробити аборт не тій жінці.

Як писав "Знай" раніше, у Південній Кароліні дівчина втратила руку через бажання посушити волосся.