Схоже, що так званій столиці "болотної" держави загрожують нові сильні удари. Йдеться про удари відплати, які посилає чи то Всевишній, чи то якісь "язичницькі" Боги.

Ще є дуже важливе уточнення - "прильоти" очікуються саме по московському Кремлю, а також по будинках, які розташовані в безпосередній близькості.

Про це розповіла відома українська екстрасенсиня, тарологиня та переможниця проєкту "Битва екстрасенсів" Яна Пасинкова. Сюжет доступний для перегляду на YouTube.

Пасинкова. Скрін Ютуб
Пасинкова. Скрін Ютуб

У відповідь на питання про те, чи можливі в майбутньому удари по Кремлю, вона зробила розклад тарологічних карток і зазначила, що обстріл росії буде.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"По Кремлю та будинкам поряд - буде атака. Просто по трьох об'єктах одночасно. Нехай горить", - повідомила вона.

Раніше таролог спрогнозувала, що 2024 буде важким для громадян України. При цьому найнебезпечніші події для країни мали припасти на перші місяці року.

Також особливо обережними необхідно бути у квітні та у вересні. Крім того, попередила про небезпеку для дітей та можливе повторення "Авдіївки".

Атака по Кремлю Фото: скрін youtube
Атака по Кремлю Фото: скрін youtube

Як відомо, 3 травня 2023 року Кремль атакували безпілотниками. Тоді повідомлялося, що в Москві було зафіксовано два дрони, атака яких була успішно відбита і ніхто не постраждав.

Нагадаємо, "зустрічаєш циганку - маєш слухати": Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке дали її матері.

Раніше повідомлялося, "вибухи, міст, кораблі": відомий екстрасенс передбачив "позитивні" дні для українського Криму.

Також, "люди тікають...": екстрасенс визначив область України, на яку насувається небезпека.