Історія про несподіваний виграш у лотерею американця з Небраски демонструє, як навіть найпростіші життєві дрібниці можуть кардинально змінити чиюсь долю.

Брант Еджінгтон, батько-одинак, ніколи не був затятим гравцем у лотерею, на відміну від його батька та діда. Однак одного разу, обираючи собі простий салат на обід, він вирішив спробувати свій успіх у Mega Millions і став мільйонером... Про це повідомляє Daily Star.

лотерея, скріншот з відео
лотерея, скріншот з відео

Він заявив, що фінансова стабільність для нього, як батька-одинака, важливіша за можливість виграти. Але цього разу, мабуть, спокусившись великим джекпотом, він вирішив придбати квиток. І це стало переломним моментом його життя.

Коли Брант перевіряв квиток, спочатку виникли певні труднощі. Продавщиця, побачивши результат, навіть попросила його не знепритомніти від шоку. Зрештою з'ясувалося, що Еджінгтон правильно вгадав усі п'ять основних номерів, але не потрапив до Mega Ball. Тим не менш, цього виявилося достатньо, щоб виграти 1 мільйон доларів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Лотерея, фото: скріншот з відео
Лотерея, фото: скріншот з відео

За даними лотереї штату, шанси Еджінгтона на подібний виграш становили приблизно 1 до 12,6 мільйонів. Тобто ймовірність цього була вкрай низькою, але доля розпорядилася так, що в цей день прогулянка салатом принесла йому величезний виграш.

Еджінгтон зізнався, що найімовірніше тепер він не продовжуватиме гру в лотерею, оскільки його основна мета – забезпечити фінансову стабільність для себе та своєї сім'ї – вже досягнута.

Нагадаємо, наречена молодша на 56 років: родичі переконані, що це щире кохання, а син нареченого старший за наречену.

Як повідомляв "Знай.uа", останній раз була вагітна 1968 року: жінка 56 років носила в утробі скам'янілу дитину

Знай.uа писав, гінеколог зіпсував жінці життя однією помилкою: вона набрала у вазі, але не здалася