Українська співачка Настя Каменських викликала нову хвилю цікавості щодо свого особистого життя. Вона підтвердила інформацію про свій зв'язок з молодим виконавцем, замінюючи таким чином свого колишнього партнера, репера Потапа.

Хоча Настя не коментує постійні чутки про своє розлучення, вона сама прикладає масла до вогню. Вона опублікувала провокативне відео, де фліртує з молодим та привабливим артистом Ostrovskyi.

Настя Каменських, скріншот: YouTube
Настя Каменських, скріншот: YouTube

У ролику Ostrovskyi показує свою мускулатуру та татуювання, наливає склянку молока для Насті, а вона, в яскравій сукні, спокусливо посміхається йому. Вже давно в мережі ходять чутки про те, що Настя збирається випустити новий дует з Ostrovskyi, і це відео може бути початком такої співпраці.

Також було помічено, що Настя та Ostrovskyi декілька разів з'являлися разом за лаштунками благодійних концертів та премій. Чи це просто дружба, майбутня співпраця, чи ж можливо, що у відносинах між Настею та Потапом не все так гладко і вона знайшла нове кохання у молодому співакові? Залишається сподіватися, що Настя сама розкриє всі карти незабаром.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua не тільки спорт і дієти: Настя Каменських нарешті зізналася, як тримає себе у формі

Як раніше повідомляв портал Знай.ua,
Також, Знай.ua писав про "Посипаємо, скільки хочеться": Настя Каменських поділилася рецептом ідеального сніданку

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася в тому, що ніхто не очікував - до Потапа було так: "Сумно, навіть жахливо"