Карпатські мольфари розповіли про дивовижну магію мостів та перехресть. Мости та перехрестя це елементи, з якими людина постійно стикається в поточному житті.

Як запевняють українські чарівники, це, по суті, чарівні енергетичні портали в інші світи. Де звичні сфери цього світу демонструють свої потаємні грані, дозволяючи ширше зрозуміти суть і зміст того, що відбувається.

Мольфари Карпат кажуть, що міст це певна особлива область простору, яка існує над землею, але все-таки нижча за небо.

Іншими словами, міст - це ділянка простору наближена до небес. Міст можна порівняти з астралом, з його областю або шаром, що прийнято називати в таємних науках країною Вічного Літа. Це ще не рай, але вже не грішна земля.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Мольфари Карпат стверджують, що мости мають дуже сильну енергетичну магію. Заклинання, сказане на мосту, починає діяти відразу. А будь-яка магія, що навіть включає маніпуляції з часом, посилюється, якщо займатися нею на мосту.

Також українські знахарі зазначають, що закоханий міст це найкращий каталізатор їхніх почуттів один до одного. І навіть розставання на мосту має особливий, фатальний характер.

Так у Карпатах існує загальновідоме повір'я про те, що люди, які попрощалися мостом, ніколи більше не зустрінуться знову. При цьому ті, хто зустрівся, познайомився на мосту, ніколи не розлучаться.

Але як в астралі людина визначається зі своїм місцем перебування в залежності від світла її енергетичних центрів, так і на мосту загострюються у людини всі її найкращі думки та якості. Не дарма стільки самогубців стрибало у воду саме з мостів.

Також християнським традиціям заборонено провозити померлу людину мостом. Оскільки проходження мостом померлої людини із земного світу на світ мертвих, знаменує навічне перетворення, й у цьому простежується аналогія з обрядами ініціації, душа людини, після цього, будь-коли зможе покинути світ живих.

Нагадаємо про Цвинтар Проклятих або навіть Острів занедбаних ляльок: 5 наймістичніших місць, про які ви могли не знати.

Раніше ми повідомляли, що ми тут живемо, і цього не знаємо – соромно: українцям розповіли, як з'явилися Карпати.