Популярна свого часу українська модель, блогерка та учасниця проекту "Холостяк" Даша Квіткова, яку суд визнав винною у скоєнні масової ДТП, відреагувала на чутки про роман із одруженим чоловіком.

У соціальних мережах пішли чутки, що Квіткова нібито приховує стосунки з харків'янином, власником популярних Telegram-каналів.

Чоловік нібито залишив дружину та маленького сина заради Квіткової.

Stories Квіткової, скріншот: Instagram
Stories Квіткової, скріншот: Instagram

"На хвостику приносять "кошенята" наступне: "Маю для тебе інсайд: уже кілька разів у нашому ЖК бачили Квіткову разом із Максимом Лавріненком. Поцікавилися в оточенні Даші, вона розумна дівчина, висновки зробила все після Добриніна і тепер не робить своїх стосунків публічними. Максим від Даші мліє, вона теж має симпатію, але й меркантильні цілі". Ой, я щось не звернув уваги, що Максим одружений", — розповів блогер Богдан Беспалов.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Передплатники записали Квіткову питаннями, чи це правда. Блогерша не стала тягнути інтригу і категорично заперечує роман із Максимом. Крім того, вона запевнила, що зараз її серце вільне, і вона не перебуває у стосунках.

Stories Квіткової, скріншот: Instagram
Stories Квіткової, скріншот: Instagram

"Я не в стосунках і не зустрічалася ні з ким після розлучення. Моє серце не зайняте. У мене все добре. Коли щось зміниться і я зрозумію, що це серйозно, я дам вам знати", - відповіла Квіткова.

Нагадаємо, блогер Даша Квіткова терміново попередила всіх своїх шанувальників: "Не ведіться...".

Раніше повідомлялося, Даша Квіткова показала, що без чоловіка та з дитиною можна жити: "Мені дуже незвично бачити себе".

Батьки, батьки тепер заплатять більше: як зросли аліменти з нового року.