Українська блогерка Даша Квіткова часто спілкується зі своїми підписниками в розмовних stories Instagram. Цього разу прихильниця поставила зірку своїм запитанням в незручне становище.

За словами підписниці, аферисти користуються іменем Квіткової в нечесних цілях. Ба, більше, вони рекламують лікарські засоби від імені блогера.

Даша Квіткова, фото: Знай.ua
Даша Квіткова, фото: Знай.ua

"Даша добрий вечір. Хотіла спитати чи дійсно ви приймали такі вітаміни, зараз проходить їх реклама в інстаграм, де ви є там теж як учасник" - запитала дівчина.

Квіткова дала негативну відповідь та наголосила, що така інформація є фейком та попросила всіх не купувати нічого в подібних групах.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Даша Квіткова. Фото Instagram
Даша Квіткова. Фото Instagram

"Зараз в інтернеті, особливо в Instagram, поширюється інформація щодо якихось ліків за моєю участю, але я дуже прошу вас нічого не купувати і не псувати своє здоров’я, тому що це найкраще, що у вас є. Будь ласка, це фейк, не ведіться і нічого не замовляйте, я це не рекламую" - зазначила зірка.

Тому, перед будь-якою покупкою в інтернет-магазинах або в соціальних мережах, де рекламу проводять нібито від імені відомих людей, краще дізнатися чи справді це так і наскільки безпечним буде ваше замовлення.

Історія Даші Квіткової. Фото: скрін Інстаграм
Історія Даші Квіткової. Фото: скрін Інстаграм

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Квіткова приховує рішення суду по ДТП: скандальний блогер розповів подробиці

Раніше портал Знай інформував, Даша Квіткова показала, що без чоловіка та з дитиною можна жити: "Мені дуже незвично бачити себе"

Також наш портал повідомляв, Михайло Поплавський дав дієву пораду чоловікам: жінки "липнутимуть, як бджоли на мед"