Відомий український астролог Олексій Кириченко поділився своїми прогнозами щодо ситуації в Україні найближчими місяцями . За його словами, весна 2023 року, особливо у травні, стане дуже непростим періодом для нашої країни.

Кириченко зазначив, що розташування планет загалом не вказує на критичну ситуацію, проте, якщо проаналізувати карту незалежності України від 24 серпня 1991 року, то становище планети Марса, пов'язаної з війною та армією, виглядає несприятливим.

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

"Для української армії я не прогнозую травень як вдалий місяць. У травні – негативний період, але можуть бути затверджені тенденції до зменшення війни", - зазначає він.

При цьому він додав, що в найближчі два тижні окупанти можуть вчинити певні руйнівні дії, але в травні таких масштабних руйнувань не очікується. Астролог пояснив, що сонячне затемнення вже минуло, тому не прогнозує продовження руйнувань за інерцією.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

Водночас, Кириченко наголосив, що, незважаючи на складні періоди, загалом є тенденції до зменшення активних бойових дій в Україні.

Однак варто пам'ятати, що подібні "прогнози" не є тим, що станеться 100%.

Нагадаємо, це справжня пожежа, ви не встоїте: 3 знаки Зодіаку, які кожного зведуть з розуму

Як повідомляв "Знай.uа", гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Знай.ua писав, "не буде нічого дешевше за 100 гривень": ясновидець передбачив появу в Україні нової валюти