Днями відомий дослідник печер Едуардо Суарес, відвідуючи заповідну зону в Монтерреї, Мексика, під назвою "Серро-де-лас-Мітрас", натрапив на дивну знахідку - крихітний скелет, який за своїми характеристиками суттєво відрізнявся від інших кісткових залишків, раніше виявлених у цьому регіоні.

Про цю неймовірну подію повідомляє авторитетне британське видання The Mirror.

Мумія, фото: Facebook
Мумія, фото: Facebook

Едуардо поділився фотографіями своєї незвичайної знахідки в соціальних мережах, і ця новина миттєво набула неймовірної популярності.

Припущень багато – від інопланетянина до гобліну. Деякі навіть припустили, що це могло бути тілом людського ембріона, вік якого сягає кількох століть.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Я більше не хочу на це дивитися, мені страшно. Я б ніколи до нього не доторкнулася, який ви сміливий", - поділився своїми враженнями один із місцевих жителів, який став свідком цієї незвичайної знахідки.

Мумія, фото: Facebook
Мумія, фото: Facebook

Під час конференції в Мексиці Мауссан представив тіла, знайдені неподалік стародавніх ліній Наска в Перу, які викликали велику цікавість і суперечливі дискусії серед вчених усього світу. Однак тоді багато вчених скептично ставилися до цих знахідок, вважаючи їх підробкою.

Нагадаємо, їй мільйон років: спелеоги знайшли 5-сантиметрове щось, яке приховувало велику таємницю

Як повідомляв "Знай.uа", на Землю чекає "мега-засуха" через глобальне потепління - сільське господарство під загрозою

Знай.ua писав, потягли надгробок з цвинтаря, вартістю 2 мільйони: поліція спіймала злодіїв-невдах і з'ясувала неймовірне