Якщо ви у 90-х хоч раз включали радіо чи телевізор, то, швидше за все, чули пісні гурту "Ненсі". "Дим цигарок із ментолом", "Дівчина мрії" – ці хіти крутилися всюди, і соліст гурту, Анатолій Бондаренко, став справжньою зіркою.

З того часу минуло багато часу, і про Бондаренка стало відомо зовсім небагато. Але останніми днями він знову став героєм соціальних мереж – завдяки несподіваній зустрічі з однією з користувачів X.

Анатолий Бондаренко / фото: Instagram
Анатолий Бондаренко / фото: Instagram

Катерина Жемчужнікова розповіла про свій досвід: вона викликала таксі, а за кермом виявився ніхто інший, як Анатолій. Вона була шокована і навіть подумала, що її фантазія грає з нею жарти. Але, повернувшись додому та перевіривши інформацію в інтернеті, вона зрозуміла, що це справді він.

Шанувальники "Ненсі" швидко обговорили цю новину в соціальних мережах, і багато хто запитав: що думає Бондаренко про війну?

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Пост Катерини / фото: скріншот Х
Пост Катерини / фото: скріншот Х

На це запитання співак відповів надто обережно, уникаючи прямої вказівки на Путіна. Начебто "під копірку" слів відомих російських співаків він сказав, що проти війни і насильства, і що винними є не лише лідери, а й ті, хто створює їм умови:

"Я не проти кого, а проти чого! Я проти насильства та воєн. Я за творення та процвітання цивілізації! За кохання! Хто винен у цій та інших війнах? Винні люди! Ті, хто створює комфортні умови політикам та делегує їм свої повноваження робити це. Тому звинувачувати одних президентів та лідерів не варто."

Коментар під постом Анатолія / фото: скріншот Instagram
Коментар під постом Анатолія / фото: скріншот Instagram

Варто зазначити, що гурт "Ненсі" досі активно виступає. Вони влаштовують концерти як в Україні, так і за кордоном. Проте останні роки у групі також активно обговорюють питання благодійності, хоча про це публічно не йдеться.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Настя Каменських здивувала всіх, обравши молодого співака своїм новим партнером

Вам буде цікаво дізнатися, "Кинув дружину та маленького сина": Дашу Квіткову підозрюють у романі з одруженим українцем