Популярна українська співачка, волонтер і трохи навіть блогер Анастасія Приходько дуже налякала своїх близьких, друзів та численну армію фанатів. Виявилося, що артистка потрапила в аварію та розповіла про свій стан.

Відомо, що Анастасія Приходько мала виступити на концерті у місті Чорнобай, куди й прямувала машиною. Проте, плани різко змінилися.

Про це стало відомо завдяки новим Stories Анастасії Приходько у мережі Instagram.

Stories Анастасії Приходько, скріншот: Instagram
Stories Анастасії Приходько, скріншот: Instagram

У своєму блозі артистка одразу повідомила фанатів про ДТП, що сталася дорогою до міста Чорнобай, що на Черкащині. Машина була настільки пошкоджена, що Анастасії довелося скористатися послугами евакуатора.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

"Їхала артистка на концерт в Чорнобай. А потрапила у ДТП", – поділилася співачка.

Stories Анастасії Приходько, скріншот: Instagram
Stories Анастасії Приходько, скріншот: Instagram

Незважаючи на те, що Приходько розповіла подробиці чи деталі справи, вона зазначила, що аварія сталася насамперед через жахливий стан доріг. За словами артистки, з нею все добре, хоч і дуже злякалася.

"Дякую всім, хто допоміг. Вперше їхала евакуатором і везла свою "ластівку". Злякалася неймовірно", – додала співачка.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Також розповімо, що 25 березня артистка виступила у Трускавці. Однак одразу після концерту співачка у своєму блозі повідомила про страшну трагедію, яка сталася на заході. У ЗМІ почала поширюватись інформація про смерть менеджера Приходька. Згодом цей факт підтвердив піарник Анастасії. Водночас у поліції заявили, що тіло направили на експертизу.

А ось уже 27 березня Григорія Красницького поховали. Як пізніше розповіла артистка, все сталося наприкінці концертної програми. Тоді її менеджеру стало погано, водночас на допомогу прийшов глядач, який виявився реаніматологом. Чоловік робив усе можливе, поки всі чекали на швидку. Однак Григорій помер уже в кареті, причиною став інфаркт.

Нагадаємо, "Хтось винен": Анастасія Приходько пояснила, чому розмовляє російською і підтримує таких самих людей.

Раніше повідомлялося, "Наразі дуже напружена ситуація": Анастасія Приходько перевезла дітей з Київської області.

Також, "Скотина з українським паспортом": відомий співак навал "зрадником" колишнього друга Артура Пірожкова.