Популярний український інтерв'юер та блогер Раміна Есхакзай на початку квітня зізналася, що поринула у нові відносини. Вона зустрічається із чоловіком, який воює на передовій. За її словами, вони бачилися тиждень тому.

Про це стало відомо завдяки невеликому інтерв'ю Раміни для одного із українських радіо.

Раміна, скріншот: YouTube
Раміна, скріншот: YouTube

"Є військовий, з яким у мене є романтичний підтекст. Ми з ним зустрічаємося на передовій, тому що він там служить. Оскільки мені вже 32 роки, коли я починаю стосунки, то вони серйозні. Час покаже, але я вирішила спробувати", — розповіла Раміна.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Крім того, Раміна зізналася ведучою, що з колишнім нареченим, адвокатом Євгеном Проніним, вона товаришує.

"Ми з Євгеном не разом уже рік. Ми з ним спілкуємося як приятелі. Ми дуже свідомо ухвалювали рішення про те, що ми не будемо разом. У мене відмінні з ним стосунки, але не романтичні", - також додала Раміна Есхакзай.

Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/
Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/

Наразі український блогер має стосунки з чоловіком, який входить до складу Збройних сил та захищає свою країну безпосередньо на передовій. Раміна каже, що для зустрічі зі своїм коханим їй доводиться їздити на передову.

Нагадаємо, хабар за паспорт: Олексій Суханов розповів про шокову ситуацію.

Раніше повідомлялося, "Зробив усе, щоб не воювати": Віталій Козловський розповів, як Кондратюк "відмазав" себе та близьких від армії.

Також, "Дуже сильна втома і навантаження": Раміна Есхакзай приголомшила зізнанням про булімію та РХП.