Астролог Влад Росс висловив думку, що білорусь може влітку 2024 року долучитися до військових дій проти України під тиском росії.

Під час інтерв'ю для ютуб-каналу "Астрофеномен" він зазначив, що рецентні коментарі президента білорусі Лукашенка про "мінні поля біля Києва" можуть свідчити про плани чи підготовку до можливої агресії.

Влад Рос. Фото скріншот з Youtube
Влад Рос. Фото скріншот з Youtube

Росс поділився своїми міркуваннями, стверджуючи, що хоча можливий наступ на Харків здається малоймовірним, місто може зазнати обстрілів.

За його словами, головна мета потенційного нападу зосереджена на столиці України, Києві. Він підкреслив, що за його інформацією, можливість нападу на Київ розглядається серед вищого керівництва білорусі та росії, і навіть згадав про велике угруповання військ, яке, за його словами, готується до такого кроку.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Єдине, що можу сказати – ніхто на Харків не піде. Інше завдання стоїть у Кремля, про що проговорився сам Лукашенко днями, що його "його змушують іти на Київ і що на кордоні з Білоруссю величезні мінні поля". Але Харків можуть обстрілювати, а от піти влітку можуть на Київ. Багато про це задумується і почали вже "ламати" самого Лукашенка. А він уже готується "відбивати атаку". Але він проговорився про приготування нападу на Київ. І вони справді хочуть напасти своєю зграєю з 300-тисячного угрупування", – сказав Влад Росс.

Влад Рос. Фото скріншот з Youtube
Влад Рос. Фото скріншот з Youtube

Влад Росс також звернув увагу на те, що прогнози в астрології не завжди можуть бути точними та мають розважальний характер. Він наголосив на важливості критичного мислення при сприйнятті таких передбачень, оскільки кожна особа має здатність впливати на власне життя та події навколо себе.

Нагадаємо, "Нехай палає...": відома тарологиня передбачила жорсткі удари по Кремлю

Вам буде цікаво дізнатися темрява усе ближче: Україна стоїть на порозі блекауту