У США дівчина намагається помститися своєму колишньому партнеру, який їй зрадив. Через те, що вона змушена жити разом з ним під одним дахом, вона намагається всіми силами придумувати різні речі, щоб з’їхати від нього.

Про це повідомляє Mirror.

Минулого року дівчина на ім’я Джордан підписала повторну угоду на оренду квартири зі своїм коханим, з яким вона жила 8 років. Проте, пізніше вони розійшлися, адже дівчина помітила, як її коханий спілкується з іншими дівчатами в мережі і навіть зустрічався з однією з них.

Дівчина не може з’їхати від нього, адже на розірвання договору доведеться віддати 10 тисяч доларів, тому вона змушена жити з ним до закінчення угоди. Поки вона живе з ним, вона намагається помститися, співаючи у найбільш незручні моменти в мікрофон.

@jordanraecb12

Replying to @💜 22 days left living with my ex time for daily twerky-oke this is for all the ladies leaving a too little too late relationship ! #karaoke #karaoketiktok #toolittletoolate #livingwithmyex #singlemom #goingthroughabreakup #petty #millennialthrowback #singlemomera

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще
♬ original sound - TheTwerkingMom

Джордан навіть знімає відео для TikTok, на яких демонструє свою помсту екскоханому. До того ж, своїми співами їй вдалося заробити 500 доларів.

Дівчина на ім'я Джордан, яка мстить колишньому. Фото: скриншот з TikTok
Дівчина на ім'я Джордан, яка мстить колишньому. Фото: скриншот з TikTok

"Це моя помста. Він зробив мені боляче, тож тепер я збираюся вивести його з себе. У мене травма від того, що сталося в наших стосунках. Він буквально не знає, коли я збираюся це зробити. Завжди в незручний час. Це такий прикол. Але він не злиться через це. Ми можемо жартувати одне з одним. У нас з ним хороші стосунки і дружба. Ми разом від 18 років, у нас багато спільного. Але попри те, друзі ми чи ні, він знає, що зробив мені боляче. Наприкінці наших стосунків були деякі зради, це стало останньою краплею", – каже Джордан.

@jordanraecb12

Replying to @countrygirl19995 18 days left living with my ex so it’s time for twerkyoke this is for all my ladies saying bye bye bye to a bad relationship #karaoke #karaoketiktok #livingwithmyex #stuckwithmyex #goingthroughabreakup #singlemom #byebyebye #nsync #millennial #throwback

♬ original sound - TheTwerkingMom

Нагадаємо, що у Південній Африці молода дівчина перестала голитися і тепер живе з волоссям на обличчі.

Як повідомляли раніше, чоловік подав до суду одразу на 50 жінок, які ображали його.

Як писав "Знай" раніше, у США чоловік інсценував власну смерть, щоб не платити аліменти на дитину колишньої.