У США чоловік влаштував власну смерть, щоб не платити аліменти за дитину своєї колишньої. Тепер жителю Кентуккі загрожує позбавлення волі на строк в декілька років через нелегальне отримання доступу до інтернет-системи реєстрації смертей.

Про це повідомляє Oddity Central.

Деталі ситуації

Чоловік на ім’я Джессі Кіпф розповів, що отримав доступ до системи реєстрації смертей на Гаваях. Зокрема, щоб увійти до онлайн-системи, чоловік викрав у лікаря минулого року необхідні дані. Джессі видав себе за лікаря, щоб заявити про смерть.

Також він отримав доступ до різних сайтів і компаній, через що його вписали в список тих, кого не стало, у декількох базах даних. Як зізнається 39-річний Джессі, зробив він це для того, щоб не платити аліменти на утримання дитини своєї екскоханої.

Джессі Кіпф, який інсценував власну смерть. Фото: Grayson County Detention Center
Джессі Кіпф, який інсценував власну смерть. Фото: Grayson County Detention Center

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Він заповнив бланк свідоцтва про смерть штату Гаваї, а потім, 21 січня 2023 року, обвинувачений призначив себе медичним експертом у цій справі і засвідчив цю справу. Він застосував цифровий підпис лікаря, вказавши його ім'я, посаду та номер ліцензії. Це призвело до того, що обвинувачений був зареєстрований як померлий у багатьох державних базах даних", – йдеться у повідомленні.

Що загрожує чоловіку

Чоловіка звинуватили в комп'ютерному шахрайстві і крадіжці особистих даних. Тепер йому необхідно повернути гроші людям, яких він ошукав. Зокрема, чоловіку потрібно виплатити 116 тисяч доларів аліментів на дитину колишньої дружини і 79 тисяч доларів мережам, які він зламав.

До того ж, його можуть посадити до в’язниці на строк до 7 років позбавлення волі і оштрафувати на суму в 500 тисяч доларів.

Нагадаємо, в Індонезії молода дівчина одружилася з літнім чоловіком через "кохання з першого погляду".

Як повідомляли раніше, у Великій Британії жінка через помилку гінеколога набрала багато зайвих кілограм.

Як писав "Знай" раніше, у США молода дівчина все життя намагається позбутися великої родимої плями.