У США 28-річна дівчина всіма способами намагається позбутися великої родимої плями на обличчі, з якою вона народилася. На сьогоднішній день дівчина перенесла вже приблизно 20 хірургічних втручань, щоб назавжди прибрати це на своїй шкірі.

Про це повідомляє Daily Star.

Із самого народження в Даніели Ліппл погано розвиваються кровоносні судини в нижній частині обличчя, всередині рота і горла. Коли їй був лише один рік, вона перенесла лазерні операції, якими лікарі намагалися висвітлити пляму. І вже сьогодні "на рахунку" Даніели – близько 20 зроблених операцій.

28-річна Даніель Ліппл у дитинстві
28-річна Даніель Ліппл у дитинстві
28-річна Даніель Ліппл у дитинстві. Фото: SWNS

"Багато людей кажуть мені, що я не повинна її позбуватися. Вони кажуть: "Ти не можеш її приховати, ти така, якою тебе створили". Те, як я ставлюся до свого тіла, відрізняється від того, як ви ставитеся до свого. Іноді я люблю її. Іноді мене це дуже засмучує", – заявила дівчина.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Коли дівчині було 13 років, їй довелося наважитися на операцію на нижній губі, адже вона почала збільшуватися через активний приплив крові. У 15 років вона зробила ще дві операції, щоб ще більше зменшити нижню губу. Декілька років тому Даніель вирішила знову записатися на лазерну операцію через ризик розростання губи і кровотечу судин.

Даніель Ліппл з родимою плямою і макіяжем
Даніель Ліппл з родимою плямою і макіяжем
Даніель Ліппл з родимою плямою і макіяжем. Фото: SWNS

Молода дівчина записала відео, яким поділилася у TikTok. Даніель хоче, щоб люди ставили їй запитання перш, ніж робити незрозумілі припущення.

@accapelli

LIGHTEN! I said LIGHTEN! #fypシ #fyp #fy #foryoupage #foryou #fu #viral #f #foryourpage #fypシ゚viral #makingthecut #teamoftomorrow #jetpuffedsmourth

♬ This is a joke right - Jackary

Нагадаємо, що житель Міссурі стверджує, що його вкрали інопланетяни з дивною метою.

Як повідомляли раніше, у Великій Британії не стало жінки, яка залишила своїм дітям багато секретів у будинку.

Як писав "Знай" раніше, у Великій Британії жінка несподівано розбагатіла після придбання обручки на барахолці.