У Південній Африці 26-річна дівчина на ім’я Саво Мгінкі припинила голити обличчя і сприйняла рослинність, незважаючи на хейт з боку людей. Жінка стверджує, що втомилася від стандартів краси і подразнення після гоління, тому тепер живе з вусами, бородою і бакенбардами.

Про це повідомляє Mirror.

Дівчина всі 10 років дуже комплексувала через своє обличчя, адже на ньому з’явилася рослинність. Вперше вона помітила вуса, бороду і бакенбарди, коли їй було лише 18 років, а ось у 21 роки в неї вже з’явилася повноцінна борода.

"У 18 років у мене почали рости бакенбарди, вуса і борода. У 21 рік у мене була повноцінна борода – не дуже довга, але це було волосся по всьому обличчю. Якщо мені потрібно було вийти на вулицю в певний день і я хотіла мати суперчисте підборіддя, я наносила крем для гоління", – наголосила дівчина.

26-річна Саво Мгінкі з Південної Африки. Фото: Instagram
26-річна Саво Мгінкі з Південної Африки. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Проте, від гоління в дівчини було подразнення, тому зараз вона не голить свої бакенбарди, а просто стриже їх. До того ж, її чоловік сказав їй навчитися любити рослинність на своєму обличчі, адже в ній немає нічого смішного.

"На ранніх стадіях нашого шлюбу, коли нам доводилося виходити на обід чи вечерю, він не міг мене здивувати, бо знав, що якщо я не зголю бороду в цей день, то ми обов'язково візьмемо їжу на винос. Але він був прихильником того, щоб я любила і приймала себе такою, якою я є", – також розповіла Саво Мгінкі.

26-річна Саво Мгінкі з Південної Африки. Фото: Instagram
26-річна Саво Мгінкі з Південної Африки. Фото: Instagram

Нагадаємо, що у США бабуся народила дитину своєму синові та його коханому.

Як повідомляли раніше, у США чоловік, який є батьком-одинаком, несподівано виграв у лотерею.

Як писав "Знай" раніше, у Великій Британії жінка набрала зайві кілограми через одну помилку гінеколога.