Відома українська співачка і дружина репера Потапа Настя Каменських показала фрагмент з нового кліпу. Популярна артистка поділилася кадрами з кліпу і отримали багато незадоволених відгуків через те, яку вона пісню презентувала.

Відповідним дописом Настя Каменських поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Українська виконавиця поділилася фрагментом з кліпу на свою нову композицію під назвою "Молоко". У кліпі Настя Каменських постала у доволі відвертому вигляді, публічно демонструючи свою фігуру і пишні форми.

При цьому, відома артистка робить дивні рухи руками і обличчям, що явно не дуже подобається її підписникам. Писати багато тексту в описі під відео Настя не стала, а лише залишила одне слово "Meow".

Публікація зі сторінки Насті Каменських. Фото: скриншот з Instagram
Публікація зі сторінки Насті Каменських. Фото: скриншот з Instagram

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Реакція мережі на кліп Насті Каменських

Переглянувши кліп української артистки, її підписники не змогли залишитися осторонь і почали його коментувати. Зокрема, люди почали цькувати Настю Каменських за зовнішній вигляд, слова пісні та рухи, які вона робила в кліпі.

  • Вперше таке коментую, є пісні гарні, але це… Немає жодного здорового глузду, навіть слухати не хочеться, ну куди ви таке створюєте?! Невже це комусь заходить? Ця пісня – найдурніша, яку я могла б почути у вашому виконанні!!! Кращого натхнення і успішних робіт!!!

  • Іспанський стид. "Пісня" – з розряду трава-мурава по коліна рукава. Жодного сенсу

  • Гидко дивитися на цю ганьбу, та іще під час війни. Краще їздила з концертами та допомагала ЗСУ, як це робить Ірина Федишин

Коментарі зі сторінки Насті Каменських. Фото: скриншот з Instagram
Коментарі зі сторінки Насті Каменських. Фото: скриншот з Instagram

Коментар зі сторінки Насті Каменських. Фото: скриншот з Instagram
Коментар зі сторінки Насті Каменських. Фото: скриншот з Instagram

Нагадаємо, що українська співачка Настя Каменських розповіла, як стежить за своєю фігурою.

Як повідомляли раніше, українська артистка Настя Каменських поділилася рецептом ідеального сніданку.

Як писав "Знай" раніше, артистка Настя Каменських розповіла Євгену Клопотенку про найпотаємніше.