Популярний український виконавець Олексій Завгородній, відомий під сценічним псевдонімом Позитив, опинився на лікарняному ліжку.

Сам артист пов'язав свою госпіталізацію з новою піснею співачки Наді Дорофєєвою, хоч і в жартівливій формі. У Instagram Позитив опублікував фото із крапельницею.

Олексій "Позитив" Завгородній, кадр із кліпу на пісню "Небо нахилю"
Олексій "Позитив" Завгородній, кадр із кліпу на пісню "Небо нахилю"

"Потрапив до лікарні після того, як почув пісню Наді Дорофєєвої з іншим. Але пісня сподобалася!", - заявив він.

Йшлося про новий трек "А я все плакала", який Надя випустила 18 квітня у співпраці з блогером Михайлом Лебігом.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Проте справжніх причин перебування у медичному закладі та проблем зі здоров'ям співак вирішив не розголошувати. Згодом він виклав фотографію зі студії звукозапису, де тримав іменну троянду від Дорофєєвої. Очевидно, квіти були подарунком від співачки на знак підтримки після прем'єри їхньої спільної композиції.

Позитив, фото Instagram
Позитив, фото Instagram

"Зі мною все добре! Музика, вітаміни та квіти від Наді Дорофєєвої зцілюють", - зізнався хлопець.

Таким чином, стан здоров'я популярного артиста поки що не викликає занепокоєння. Зважаючи на все, візит до лікарні був скоріше вимушеним заходом для профілактики або лікування нескладної недуги.

Нагадаємо, "як фільм подивилася": Ганна Трінчер вразила українців своїми акторськими здібностями

Як повідомляв "Знай.uа", Маша Єфросиніна зізналася, як її "киданув" Педан - навіть травму отримала: "Чула, як тріснула шкіра"

Знай.ua писав, Дан Балан зірвався через Тіну Кароль і розповів правду про "2 роки відносин": "Небезпечна для суспільства"