У США 61-річний чоловік розкрив свій секрет молодості, розповівши про те, як йому вдалося "зламати" процес старіння. Чоловік поділився своїми планами дієти і фізичних навантажень, які допомагають йому мати біологічний вік 38 років.

Про це повідомляє Daily Star.

Інженер на ім’я Дейв Паскоу стверджує, що він вживає по 158 харчових добавок на добу. Таким чином чоловік намагається призупинити процес старіння і якомога довше залишатися молодим. За його словами, він хоче зберегти свою форму до 110 років.

"Я не хочу, щоб моє здоров'я закінчилося раніше, ніж тривалість мого життя. Моя мета – зробити їх максимально рівними. Я розраховую дожити щонайменше до 95 років у чудовій формі... Якщо не до 110 років", – стверджує чоловік.

Чоловік, який намагається дожити до 110 років. Фото: Facebook
Чоловік, який намагається дожити до 110 років. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Інженер також каже, що він більше не заводить будильник і спить доти, доки сам не прокинеться. Потім він займається звичайною ранковою рутиною, роблячи 15-хвилинну розтяжку на підлозі і 5 хвилин стрибає на батуті.

Потім він чистить зуби і чекає годину, поки прийняти 82 добавки, зокрема, вітамін D-3 і кальцій-D-глюкарат. Після цього він виходить на свіже повітря і робить коротку пробіжку, розслабляється в сауні і займається медитацією 45 хвилин.

На сніданок чоловік вживає 1 зелений банан, а також 1 чашку ягід з горіхами і чіа.

Нагадаємо, що у Південній Африці молода дівчина припинила голитися і живе з волоссям на обличчі.

Як повідомляли раніше, чоловік подав до суду на 50 жінок за погані коментарі в соцмережі.

Як писав "Знай" раніше, у США чоловік влаштував власну смерть для уникнення оплати аліментів.