Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя у соцмережі Instagram.

Настя Каменських якось дізналася про серйозні проблеми із голосовими зв'язками, через що їй навіть довелося перенести масштабні концерти.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Співачка одного разу втратила голос через новоутворення, але потім активно лікувалася та намагалася повернути його. Процес вона показала у Insta Stories.

"Продовжую своє лікування щодня. Вже на фінішній прямій", - повідомила Настя.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Скріншот із Insta Stories, Настя Каменських
Скріншот із Insta Stories, Настя Каменських

Видно, що процедура для відновлення голосу не найприємніша. Лікарка залізла Насті в горло величезним шприцем, мабуть, для промивання. Артистка в цей момент жалібно "скулила", а по обличчю був помітний біль, який вона відчуває.

Однак після Настя посміхалася, як нічого не було. Раніше вона заявляла, що зробить усе, щоб повернутись на сцену до шанувальників. Перед процедурою Каменських навіть бігала, щоби бути у формі.

"Доброго ранку. Я вже на спорті. А ви? Повертаєтеся в режим після свят?", - поцікавилася співачка.

Скріншот із Insta Stories, Настя Каменських
Скріншот із Insta Stories, Настя Каменських

Нагадаємо, що "Для дітей 13-14 років": Потап "отримав на горіхи" через пісню Насті Каменських.

Раніше ми повідомляли, що Настю Каменських допекли хейтери: співачка не стрималася.

Також ми повідомляли, що не тільки спорт і дієти: Настя Каменських нарешті зізналася, як поводиться у формі.