Скандально відому російську телеведучу та блогерку Анастасію Івлєєву, яка влаштувала "голу вечірку", оштрафували на болотах. Їй не вибачили публікацію в Instagram дворічної давнини. Тоді вона публікувала чорний квадрат і голуба миру, а також закликала владу "зупинити загибель людей".

Ці публікації Тверський суд визнав такими, що дискредитують російську армію. Суд призначив блогерці штраф - 50 тисяч рублів (приблизно 21 397 грн).

Сама Анастасія провину не визнає, на засідання суду вона не з'явилася.

Настя Івлєєва, фото: Instagram
Настя Івлєєва, фото: Instagram

У грудні 2023 року суд визнав, що "гола вечірка", організована в московському клубі Івлєєва, була спрямована на "пропаганду нетрадиційних сексуальних стосунків".

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

У схожій ситуації зі своєю публікацією побувала і зрадниця України, дружина Влада Топалова Регіна Тодоренко. Цього разу колега по відомому шоу про подорожі не змогла допомогти своїй подрузі Насті Івлєєвій.

Після цього в учасників вечірки почалися проблеми: їх почали вирізувати з телеефірів, розривати з ними контракти та розривати концерти. Сама Івлєєва вже двічі записувала відеоролики з вибаченнями. Навіть заявила, що піде голосувати за путіна на президентських виборах.

Публікація Насті Івлєєвої, скріншот: Instagram
Публікація Насті Івлєєвої, скріншот: Instagram

Інші учасники вечірки відпрацьовували "каяття" поїздками до окупованих росією українських міст, як це показово робили Діма Білан та Філіп Кіркоров.

Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube
Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube

А от запроданку Лоліту Мілявську після публічного каяття та "повзання на колінах" пробачили і навіть покликали провідну музичну премію.

Нагадаємо, опускатися більше нікуди: зрадниця України Регіна Тодоренко отримала російський паспорт.

Раніше повідомлялося, що Євгенія Власова різко висловилася про зрадницю Повалій: "Нормальна людина так говорити не може".

Також, "В*гіна в халаті": зрадниці України Регіні Тодоренко зробили привабливу пропозицію.