З'явилося нове пророцтво про перебіг військових подій в Україні та про можливий відступ російських окупантів.

Про це йдеться у баченні старця Никодима, оприлюдненому на каналі YouTube "Український молитовник".

Згідно з ним, загроза застосування ядерної зброї Росією малоймовірна. Цим противник лише прагне залякувати. Тобто загроза ядерного удару є лише засобом психологічного тиску. Водночас віру та мужність українців не вдасться зламати, переконаний він.

При цьому старець бачить загрозу з боку Білорусі. Стверджує, що противник намагатиметься проводити провокації та розвідку боєм. Проте українські військові готові до подібних викликів.

Популярні новини зараз
Графіки відключення електроенергії на 27 червня Порошенко очолив рейтинг політиків, які шкодять Україні у війні з росією: спекулює на ЗСУ та несе негатив за кордоном Гороскоп на тиждень 24-30 червня для всіх знаків Зодіаку: смуга удачі Тельців, напруга Водоліїв та розчарування Дів Українців змусять платити за власні заощадження
Показати ще

Старець, скріншот: YouTube
Старець, скріншот: YouTube

Він вважає, що Китай може вплинути на закінчення війни, проте за умови отримання вигоди. Країна грає свою гру, прагнучи отримати максимальну вигоду із цієї ситуації.

Водночас міжнародне співтовариство буде надалі об'єднане у підтримці України. Воно допомагатиме українцям у боротьбі за незалежність.

Старець, скріншот: YouTube
Старець, скріншот: YouTube

Також старець побачив, що у літній період Україна буде готова не лише до оборони, а й до деокупації стратегічних точок. Українській армії, підкріпленій сучасною технікою та озброєнням, вдасться здійснити контратаки та звільнити окуповані деякі території.

Яскраво старець побачив літо, коли станеться перелом на полі бою. Україна, отримавши додаткову підтримку від союзників, почне деокупувати територію. Зокрема, у видіннях старець побачив найновішу зброю, яку нададуть партнери, що стане важливим чинником у боротьбі України.

Нагадаємо, "Зчитані миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні.

Раніше повідомлялося, "Війна в Україні завершиться несподівано" - пророцтво ченця з гори Афон.

Також, "Удар по ворогові з величезною силою": у пророцтві карпатського мольфара Парфенія знайшли слова про закінчення війни.