Дочка відомої української співачки Олі Полякової потихеньку підкорює власну публіку, активно розвиває блог та розповідає про насичене життя.

Останнім часом на Машу Полякову обвалилося чимало хейту з боку українців, на який вона реагує дуже бурхливо. Дівчина видалила кілька скандальних публікацій, і зараз, зважаючи на гіркий досвід у минулому, намагається не провокувати аудиторію.

Скріншот із Instagram, Маша Полякова
Скріншот із Instagram, Маша Полякова

Так, дочка відомої співачки показала фотографію, зроблену у Королівському театрі Ковент-Гарден. Мабуть, Маша відвідала одну зі спектаклів, і обрала для цього дуже ніжне вбрання - сукню з рюшами в квітковий принт.

"Підписи не буде, не досягнете", - зухвало написала 18-річна Маша.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Справді, це дало бажаний результат. Під публікацією набагато менше негативних коментарів, а зіркова мати дівчини Оля Полякова до того ж вирішила її підтримати.

[quote author=""]"Моя красуня! Ти нікому нічого не винна! Люди будуть під*діти завжди, на те у них і рот)))) будь щаслива вибирай себе, свій шлях, не обертайся і не слухай нічого що може тебе зупинити! Люблю! Пишаюся! Ти - золото!

Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/
Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/

Єдине, що деяким користувачам не сподобалося вживання мату та вульгарність дівчини.

Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/
Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/

Нагадаємо, що учасниця Супермами викликала бурю у суспільстві: сепаратизм, проституція та татуювання позивного.

Також ми розповідали, що еріал "Завдання трьох тіл" на Netflix розриває чарти, поки його продюсер готується до страт .

Раніше повідомлялося, що Полякова між Україною та стейком від захисника Фрідмана обрала вечерю – блогер.