У словах відомих людей знаходять тлумачення тих чи інших подій різні блогери, інфлюєнсери і навіть популярні телеведучі. Нещодавно вдалося розшифрувати пророцтво від старця Аристарха. У його словах є надії на завершення війни на території України, а також є натяки на те, що буде далі з так званою росією.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "Український молитовник".

Старець, скріншот: YouTube
Старець, скріншот: YouTube

Згідно з баченнями старця, ангели зійдуть на землю, тиснуть на агресора, змушуючи його припинити жорстокі дії. Він побачив, як вони займатимуть увесь світ, приносячи світ.

Що ж до росії, то він побачив, як на неї насувається щось дуже темне. Події будуть вирішальними для завершення війни. Зокрема, впливові люди закликатимуть до припинення війни, що призведе до її закінчення та початку переговорів. Настане час, коли всі закликатимуть до заморожування конфлікту.

Популярні новини зараз
Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому Пенсіонерам встановили обмеження: кому не світить підвищення виплат У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом У червні на плечі українців ляже ще один платіж: кому і за що доведеться доплачувати
Показати ще

Старець, скріншот: YouTube
Старець, скріншот: YouTube

Старець зазначив, що призупинення конфлікту дозволить українським військовим краще готуватися до майбутнього контрнаступу. Світ побачить справжні наміри агресора. Хоча РФ скористається часом для нарощування сил, все одно завершиться перемогою для України. Старець побачив, як українські бійці борються проти росіян та здобувають перемогу.

За його словами, росія страждатиме від внутрішніх конфліктів та катаклізмів. У Росії очікується політичний переворот.

У видіннях старець побачив великі битви Сході, і навіть півдні країни. При цьому впевнений, що Господь додасть ЗСУ сили та воїни зможуть вистояти. Ангели зможуть захистити воїнів крилами від куль супротивника. Також Господь убезпечить українців від ракетних ударів. Росії не вдасться посіяти хаос, додав старець Аристарх.

Нагадаємо, "Зчитані миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні.

Раніше повідомлялося, "Припинити боятися": відомий екзорцист розповів, коли Україну покине енергія війни.

Також, "Полегшення...": зірка "Битви екстрасенсів" назвав момент, коли українська армія розіб'є окупантів.