Відома українська співачка, актриса та колишня солістка поп-гурту "Real O" Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram і регулярно розміщує свіжі пости.

У квітні 2023 року Світлана Тарабарова народила третю дитину. Обличчя дівчинки довго не показували на велику аудиторію, чекаючи на хрещення, судячи з усього. А ось ім'я співачка все ж таки вирішила розкрити, і вельми незвичайно.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

Під легендарну пісню гурту Бумбокс зірка прогулялася з донькою на вулиці та зняла відео для шанувальників. Ім'я ховалося якраз у тексті виконавця Андрія Хливнюка.

"Поліна, я на колінах", - поется в песне.

Популярні новини зараз
Банки посилять обмеження грошових переказів: навіть дрібні платежі доведеться пояснювати В Україні хочуть змінити систему соцдопомоги: на що розраховувати людям Українцям готують нове подорожчання: ще одна комунальна послуга зросте на 30% У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Під публікацією зібралося багато позитивних коментарів. Багато хто здогадувався, що Тарабарова дала саме таке ім'я дитині. Фанати також побажали дівчинці міцного здоров'я, щастя та все в такому дусі.

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Нагадаємо, що Світлана Тарабарова ледве відійшла від таких новин , але народилося дещо: "Хто як не ми?". Слова та мелодія народилися спонтанно, як реакція на чергове зведення гірких новин.

Раніше ми повідомляли, що Світлана Тарабарова поділилася ніжними фотографіями з мамою: нарешті вивезли із Херсонщини.

Також стало відомо, що Світлана Тарабарова поділилася враженнями від третьої вагітності: ще той атракціон.