Відома українська співачка, актриса та колишня солістка поп-гурту "Real O" Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram і регулярно розміщує свіжі пости.

У квітні 2023 року Світлана Тарабарова народила третю дитину. Обличчя дівчинки довго не показували на велику аудиторію, чекаючи на хрещення, судячи з усього. А ось ім'я співачка все ж таки вирішила розкрити, і вельми незвичайно.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

Під легендарну пісню гурту Бумбокс зірка прогулялася з донькою на вулиці та зняла відео для шанувальників. Ім'я ховалося якраз у тексті виконавця Андрія Хливнюка.

"Поліна, я на колінах", - поется в песне.

Популярні новини зараз
Перерахунок тарифів на опалення: скільки українцям доведеться платити взимку На Україну насувається епічна магнітна буря: триватиме 5 днів Наказ – гасити: в Україні відключають житлові будинки від критичної інфраструктури "Нафтогаз" попередив усіх власників газових приладів: що потрібно зробити кожному
Показати ще

Під публікацією зібралося багато позитивних коментарів. Багато хто здогадувався, що Тарабарова дала саме таке ім'я дитині. Фанати також побажали дівчинці міцного здоров'я, щастя та все в такому дусі.

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Нагадаємо, що Світлана Тарабарова ледве відійшла від таких новин , але народилося дещо: "Хто як не ми?". Слова та мелодія народилися спонтанно, як реакція на чергове зведення гірких новин.

Раніше ми повідомляли, що Світлана Тарабарова поділилася ніжними фотографіями з мамою: нарешті вивезли із Херсонщини.

Також стало відомо, що Світлана Тарабарова поділилася враженнями від третьої вагітності: ще той атракціон.