Жителька Австралії в ефірі австралійського радіошоу Will & Woody поділилася своєю найнезручнішою історією про побачення, яка трапилася, коли вона пішла знайомитися з родиною свого нового хлопця.

Вона каже, що зустрічалася зі своїм новим хлопцем близько трьох місяців, і їхні стосунки ставали дедалі серйознішими. Настав момент, коли Шері захотіла познайомитись із його батьками.

Свидание: источник: znaikak.ru
Свидание: источник: znaikak.ru

"Я ніколи раніше не зустрічалася з його батьками, але він розповідав мені багато історій про них", – сказала вона ведучим. "Він казав, що дуже близький зі своїм татом, мамою та всією родиною".

Коли Шері запросили на сімейне барбекю, вона готувалася справити гарне враження на батьків свого хлопця. Однак виявилося, що з його батьком їй не потрібно було докладати багато зусиль, оскільки вони вже були знайомі і більше.

Популярні новини зараз
ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему Щоб отримувати пенсії, українцям потрібно терміново з'явитися у ПФУ: залишили лише 10 днів Ці каші варити й не потрібно: екстрений перелік круп для відключення світла "Київводоканал" дав споживачам кілька тижнів: якщо встановлено лічильник, зробіть це
Показати ще

Тоді Шері зрозуміла, що батько хлопця – це її колишній коханець.

@willandwoody

We have lots of questions… #willandwoody

♬ original sound - Willandwoody

"Зрештою, я пішла на барбекю і... я впізнала його батька. Виявляється, я познайомилася з його татом у минулому у додатку для знайомств. І я зустрічалася з ним".

На питання ведучого, чи мав інтимний зв'язок з батьком свого бойфренда, Шері чесно відповіла: "Так, я це зробила... у парку".

Вона не стала розкривати інших подробиць зв'язку з потенційним свекром і не сказала, чи зізналася вона в цьому своєму бойфренду. Проте, відео стало вірусним та набрало тисячі переглядів.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що дівчина фотографувала пенсіонерку на її ліжку, але й не здогадувалася, що ховається під нею.

Вам буде цікаво дізнатися, наречений помер у день весілля, а поки наречена сумувала, дізналася жахливу правду про коханого