Українська співачка Тіна Кароль вирішила пригадати 2006-й рік, коли вона представляла свою країну на масштабному пісенному конкурсі "Євробачення". Артистка зізналася, який вона тоді отримала досвід, і пригадала, як через участь у відомому шоу їй довелося виплачувати кредит.

Про це Тіна Кароль розповіла на своєму каналі в TikTok.

Як відомо, 11 травня 2024 року, у шведському місті Мальме відбувся масштабний пісенний конкурс "Євробачення", переможцем якого став небінарний артист зі Швейцарії на ім’я Nemo. Україну цього року представляв дует реперки Alyona Alyona і співачки Jerry Heil з піснею "Teresa&Maria", який посів третє місце.

Alyona Alyona та Jerry Heil, фото із соцмереж
Alyona Alyona та Jerry Heil, фото із соцмереж

Українська співачка Тіна Кароль вирішила пригадати і свою участь у цьому конкурсі, розповівши всю правду про те, який досвід вона отримала. Як зазначає сама артистка, вона не могла якось вплинути на те, з яким номером та піснею вона представлятиме свою країну в цьому шоу.

Популярні новини зараз
Заженуть у борги, а ви й знати не будете: клієнти Ощадбанку скаржаться на списання коштів Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому Пенсіонерам встановили обмеження: кому не світить підвищення виплат У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol

Та найгіршим моментом для Тіни став той факт, що на неї оформили великий кредит, який їй самостійно довелося виплачувати декілька років. Однак, незважаючи на це, Тіна Кароль не виключає той факт, що у майбутньому вона також захоче знову взяти участь у Національному відборі.

"Коли я їхала на "Євробачення", це не зовсім була моя ідея. У мене були, як ви знаєте, продюсери і так далі. Ніхто не запитував ніколи, але насправді в мене дуже тяжка закулісна доля мого виступу на "Євробаченні". Це був другий рік популярності. Я мало що розуміла, які можуть бути підстави і які люди підступні. Взяти участь у Нацвідборі – це півбіди. Все, що відбулося потім, вкрай тяжке, і я розхльобувала це ще багато років. На мене взяли величезний фінансовий кредит, який повісили на мене, який я закривала дуже багато років", – зізналася Тіна Кароль.

@tinakarol

Ви запитували - я відповідаю. 🤍Про наступний альбом та досвід на Євробаченні. Як тобі такий формат? Ділись в коментарях👇🏻 #tinakarol #тінакароль

♬ original sound - Tina Karol

Нагадаємо, що співачка Тіна Кароль показала себе у дуже ніжному образі.

Як повідомляли раніше, українська артистка Тіна Кароль зізналася, чи ходить на побачення.

Як писав "Знай" раніше, народна артистка України Тіна Кароль розповіла, як тримає себе у формі.