Фронтмен українського гурту Kalush Orchestra Олег Псюк відверто розповів про свій досвід боротьби з наркотичною та алкогольною залежністю. Він зізнався, що проблеми зі шкідливими звичками почалися ще в дитинстві.

Перший раз він випив, коли йому було лише 6 років, це сталося на будівництві, де працювали дорослі, і йому також дали випити. Друга подібна ситуація трапилася, коли йому було 11, під час ходи з Вертепом.

Олег Псюк з дівчиною, фото з Instagram
Олег Псюк з дівчиною, фото з Instagram

У 12 років Олега вже принесли додому п'яного. З того часу він постійно підпивав, а до чотирнадцяти років його вживання алкоголю стало неконтрольованим.

З часом Олег Псюк почав вживати наркотики. Однак, у зрілому віці він усвідомив, що якщо хоче досягти успіху в житті, мусить позбутися шкідливих звичок. Олег прийняв тверде рішення змінити своє життя.

Популярні новини зараз
ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему Не надумайте брати ці яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркеті Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому Пенсіонерам встановили обмеження: кому не світить підвищення виплат
Показати ще

Олег Псюк, шоу "Рожева пранама"/ фото: скриншот видео
Олег Псюк, шоу "Рожева пранама"/ фото: скриншот видео

Першим кроком стало рішення кинути пити і вживати наркотики. Він зрозумів, що для цього йому потрібно також змінити своє оточення, оскільки всі його друзі мали ті ж самі проблеми. В результаті, у 22 роки він залишився без друзів, які його оточували.

Псюк розповів, що після того, як він розірвав стосунки з усіма приятелями, він присвятив свій час навчанню і саморозвитку. Він зосередився на досягненні матеріальних цілей, що також допомогло йому триматися подалі від шкідливих звичок.

Олег Псюк, фото: Instagram
Олег Псюк, фото: Instagram

Артист наголосив, що позбутися шкідливих звичок дуже складно, але головне - запастися терпінням і змінити коло спілкування, щоб поруч не було людей, з якими раніше доводилося вживати алкоголь і наркотики. Олег підкреслив, що важливо витримати цей непростий процес і знайти нові, здорові інтереси та захоплення.

Нагадаємо, Віталій Козловський розповів про попу MamaRika коли вона була в нього пристрасно закохана: "Так чіплялася"

Вам буде цікаво дізнатися Павло Зібров босоніж на городі похизувався новим інструментом: "Справжній господар..."