У Цинциннаті, штат Огайо, США, сталася кумедна історія, яка швидко облетіла інтернет. Джесіка Манді, молода матуся, організувала типову фотосесію для свого новонародженого синочка Трента. Проте результати виявилися настільки несподіваними, що перетворилися на новий мем у соціальних мережах.

Трент відразу відрізнявся серед інших немовлят своєю вагою – при народженні він важив п'ять кілограмів! Це досить незвичайно, адже в середньому новонароджені діти важать від 3,3 до 3,5 кг.

Дитина зі смішною мімікою, фото: Facebook
Дитина зі смішною мімікою, фото: Facebook

Як розповідає фотограф Лорен Карсон, яка працювала над знімками, за десять років практики їй доводилося фотографувати сотні немовлят, але ніколи раніше вона не зустрічала такого виразного погляду, як у Трента.

"З кожним наступним кадром вираз його обличчя ставав ще похмурішим. Навіть одягнений у костюм милого лисеня, він просто не міг усміхнутися, хоча і не плакав і не кричав", - зізнається вона.

Популярні новини зараз
Жителі трьох областей зможуть не платити за газ цієї зими: кому допоможуть У Києві хочуть переглянути тарифи на опалення: скільки доведеться платити Велике українське місто скоро повністю паралізує: через повітряні тривоги нема кому працювати Українцям пояснили, навіщо світло вимикають уночі, коли всі сплять
Показати ще

Фотографа навіть запросили на відому американську телепередачу "Доброго ранку, Америка", де її роботи побачили три мільйони глядачів. Під час ефіру Лорен розповіла, що, за словами матері Трента, він часто корчить такі смішні обличчя.

Дитина зі смішною мімікою, фото: Facebook
Дитина зі смішною мімікою, фото: Facebook

Дитина зі смішною мімікою, фото: Facebook
Дитина зі смішною мімікою, фото: Facebook

"Він може виглядати похмурим і злим, але насправді був ніжним і лагідним немовлям", - додає жінка.

На щастя, серед знімків є кілька "нормальних", де Трент виглядає цілком щасливим і усміхненим.

Нагадаємо, єноти поневолюють столицю Японії: звідки вони з'явилися і чому винне аніме

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина "пересаджувала" собі фекалії брата та хлопця, щоб вилікуватися - але вийшло тільки гірше

Знай.ua писав, випадково натиснула не туди і стала мільйонеркою: як звичайна помилка озолотила американку