Українська співачка Світлана Тарабарова поділилася із шанувальниками трагічної новини про втрату близької людини. У своєму Instagram вона розповіла про смерть батька Василя, який помер на 71-му році життя.

Світлана розповіла, що її батько довго хворів, але не розкрила діагноз. У своєму пості вона висловила глибоку любов і подяку батькові, написавши:

Тато, я люблю тебе. Ми любитимемо тебе вічно. Ти навчив мене бути сміливою та сильною, ти навчив цінувати родину, вірити у мрію і не здаватись. Світла памʼять, чоловік, друг, тато, дідусь Василь. Нам всім дуже боляче, сподіваюсь тобі вже легше.

Батько Світлани Тарабарової / фото: Instagram
Батько Світлани Тарабарової / фото: Instagram

Світлана народилася на Херсонщині, де її батьки проживали до початку війни. Через постійні обстріли з боку окупантів, Світлана наполягла на тому, щоб рідні переїхали до неї до Києва. Переїзд виявився дуже важким, особливо з огляду на хворобу її батька.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Гроші змусять повернути державі: українців попередили Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Раніше співачка розповідала, що її батько був головним енергетиком на заводі у Херсоні. Незважаючи на свою технічну професію, він був творчою особистістю, любив читати книги та прищепив своїм дочкам любов до музики. Світлана зізнавалася, що Василь Володимирович часто був суворий до неї, але завжди пишався її успіхами.

Ця втрата стала важким ударом для Світлани та її сім'ї. Вона висловила подяку батькові за всі уроки, які він їй дав, і висловила надію, що тепер йому легше.

Варто нагадати, Світлана Тарабарова підказала українським сім'ям з дітьми, як знайти сили на інтим: "Привально сказав..."

Раніше ми писали про те, що почалося нове розслідування смерті зірки "Друзів" Метью Перрі: поліція шукає постачальника наркотиків