У Бельгії стався незвичайний випадок, коли розгадка зникнення жінки похилого віку з'явилася завдяки сервісу Google Maps. 83-річна Полетт Ландрія, яка страждала на хворобу Альцгеймера, безвісти зникла два роки тому. Вийшовши з дому, пенсіонерка просто зникла і всі пошуки виявилися марними.

Рідні припустили, що жінка могла потрапити до водоймища неподалік, проте ретельні обстеження не принесли жодних результатів. Через два роки поліція вирішила закрити справу через відсутність будь-яких зачіпок. Про це повідомляє Daily Star.

83-річна Полетт Ландрія, скріншот: Google Maps
83-річна Полетт Ландрія, скріншот: Google Maps

Однак співробітник, який займався розшуками, вирішив здійснити останню спробу і переглянув знімки з Google Maps, які охоплювали будинок зниклої жінки. І ця ідея виявилася вирішальною. На одному із супутникових фото він побачив пенсіонерку, яка йшла від свого будинку у бік сусідського будинку.

Завдяки цьому знімку поліцейські змогли відстежити її сліди та виявили тіло Полетт всього за кілька ярдів від її будинку - на підніжжі пагорба під сусіднім садом. Як з'ясувалося, жінка похилого віку, мати чотирьох дітей, впала з неогородженої ділянки і незабаром померла від отриманих травм.

Популярні новини зараз
Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими Автовласники мають лише 10 днів: хто зважився на процедуру, має поспішити "Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи
Показати ще

83-річна Полетт Ландрія, скріншот: Google Maps
83-річна Полетт Ландрія, скріншот: Google Maps

Залишається незрозумілим, чому жодна людина не помітила тіла, що лежить у дворі сусіднього будинку, протягом майже двох років. Один із користувачів назвав це "божевіллям".

Нагадаємо, дівчина фотографувала пенсіонерку на її ліжку, але й не здогадувалася, що ховається під нею.

Як повідомляв "Знай.uа", "померла" від блискавки жінка передбачає катастрофи

Знай.uа писав, жінка дізналася про зраду через похід до ветеринара: собачка сама "розкрила" правду