Зірки Голлівуду, дворазова лауреат премії "Оскар" Хілларі Суонк та Алісса Мілано із серіалу "Всі жінки – відьми", вступили до лав послів фандрейзингової платформи UNITED24.

Вони сфокусувалися на підтримці освіти, науки та медичної допомоги в Україні, висловлюючи свою підтримку українського народу під час цього важкого періоду.

Хілларі Суонк / фото
Хілларі Суонк / фото

Хілларі Свенк сказала, що вже більше двох років Україна страждає від російського вторгнення, і настав час допомогти цій країні досягти миру та безпеки.

"Світ і безпека для українців мають наступити, і ми повинні допомогти їм досягти цього. Я підтримую народ України і закликаю всіх робити те саме".

Популярні новини зараз
Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку
Показати ще

Алісса Мілано / фото
Алісса Мілано / фото

Аліса Мілано також приєдналася до заклику, заявивши, що повномасштабна війна в Україні має закінчитися справедливим миром та перемогою України, і вона підтримуватиме українців на цьому шляху:

"Повномасштабна війна в Україні – нелюдська, підла та варварська. Вона має закінчитися справедливим миром та перемогою України".

Серед інших послів UNITED24 вже безліч відомих особистостей, включаючи співачку та актрису Барбру Стрейзанд, українсько-американську актрису Іванну Сахно, а також акторів Марка Гемілла, Марка Стронга, Лієва Шрайбера та Мішу Коллінза, групу Imagine Dragons та багато інших.