Відома українська акторка і зірка студії "Квартал 95" Ірина Гатун дала відверте інтерв’ю. У ньому 36-річна комедійна акторка прокоментувала номер "Кварталу", який не так давно наробив справжнього галасу в соціальних мережах.

Свій коментар Ірина Гатун дала в інтерв’ю каналу "Люкс ФМ" в YouTube.

Не так давно актори "Кварталу 95" показали один номер, в якому головну роль зіграла Ірина Гатун. Жінка з’явилася в ньому в ролі жительки Скадовську, яка через повномасштабне вторгнення змушена була поїхати на Закарпаття.

Дівчина намагалася говорити українською, хоча вона все своє життя була російськомовною. Їй було дуже важко говорити українською, тому навіть найпростіші слова в неї були дуже кумедними. Цей виступ одразу ж розізлив публіку, яка звинуватила акторів у насмішках над переселенцями.

Номер "Кварталу 95" про переселенку зі Скадовська. Фото: скриншот з YouTube
Номер "Кварталу 95" про переселенку зі Скадовська. Фото: скриншот з YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку Усі гроші на платіжки: українцям повідомили про плани підвищити ще один тариф Українцям стане складніше переоформити авто: що зміниться Українцям дозволили не платити за деякі комунальні послуги: за якої умови
Показати ще

За цей номер Ірину Гатун навіть внесли до бази "Миротворець", а згодом виявилося, що акторка їздила до Криму вже після окупації. Проте, зараз телезірка відмовляється коментувати цей скандал, заявивши про те, що вона продовжує працювати.

"Адекватні люди знають, розуміють, що це було зроблено не для того, щоб це створити. Ті, кому це не пояснити, вже не пояснюється. Для мене це неприємний момент. Я особисто нікого не хотіла образити. У "Кварталі" я далі працюю, як би ви цього не хотіли, в театрі я далі працюю, як би ви цього хотіли", – наголосила Ірина Гатун.

Нагадаємо, що акторка Ірина Гатун показала себе із Вовою Шумко в новорічному номері "Кварталу 95".

Як повідомляли раніше, українська акторка Олена Кравець зізналася, чи повернеться до "Кварталу 95".

Як писав "Знай" раніше, актор Юрій Ткач показав себе з Іриною Гатун посеред лісу.