Чимало користувачів соціальних мереж неодноразово стикалися з незвичайним явищем – бургери та інша продукція McDonald's демонструють надзвичайну довговічність.

На відміну від звичайного хлібобулочного виробу або овочів, що псуються через кілька днів, бургери з "Макдональдса" можуть зберігати привабливий вигляд роками... про такий випадок розповіли друзі Кейсі Дін і Едуардс Нітс з Австралії. У 1995 році вони замовили сирний бургер у місцевому ресторані McDonald's в Аделаїді. Однак замість з'їсти його, друзі вирішили провести експеримент і зберегти бургер, щоб побачити, як він зміниться з часом. Яке ж було їхнє здивування, коли виявилося, що булочка майже не змінилася навіть через багато років.

McDonald's / фото: Pinterest
McDonald's / фото: Pinterest

Австралійці відразу назвали цей бургер "безсмертним". Вони припускають, що це може бути найстаріший гамбургер у світі, хоча офіційного підтвердження цього факту немає.

Незважаючи на минуле майже 30 років, бургер залишається у хорошому стані. Дивно, але на ньому немає жодних ознак цвілі чи неприємного запаху, хоча його розміри дещо зменшились. Австралієць настільки прив'язався до свого "вічного" бургера, що відмовляється продавати його.

Популярні новини зараз
Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Арештовувати рахунки стане простіше: Нацбанк готує зміни Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів
Показати ще

30-річний бургер, скріншот: Youtube
30-річний бургер, скріншот: Youtube

Представники компанії McDonald's пояснюють феномен довговічності своїх бургерів сухим середовищем, в якому вони зберігаються. Це, на їхню думку, перешкоджає розвитку цвілі та бактерій.

Нагадаємо, жінка після розлучення переспала з 720 чоловіками і поскаржилася на проблеми: "Я не з тих, хто гуляє всю ніч"

Як повідомляло "Знай.ua", 5-кілограмове немовля стало новим мемом через своє обличчя: "Ще похмуріше..."

Знай.ua писав, дикі кури взяли в заручники все село - місцеві жителі не знають, що робити