Українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка зіграла роль Женьки у серіалі "Свати", активно підтримує зв'язок зі своїми шанувальниками та ділиться своїм життям на своїй сторінці Instagram.

Якось Ганна Кошмал розповіла, як мало не стала жертвою двох неадекватних чоловіків, які намагалися "витягнути" її з машини.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

У Stories Кошмал показала, як вона відновлюється після жахливого інциденту. Акторка займається йогою і намагається відпустити негативні емоції.

Stories акторки Анни Кошмал. Фото Instagram
Stories акторки Анни Кошмал. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими Вибити двері та увірватися до оселі: хто отримав шалені повноваження Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю
Показати ще

"Вчора пізно ввечері дорогою додому на мою машину напали двоє агресивних та неадекватних чоловіків. Кричали, намагалися вибити скло і дістати мене з машини, один із них перекрив мені своїм позашляховиком дорогу, щоб я не змогла проїхати", - розповіла Кошмал.

Stories акторки Анни Кошмал. Фото Instagram
Stories акторки Анни Кошмал. Фото Instagram

На щастя, актрисі вдалося врятувати своє життя. Вона змогла уникнути злочинців. Це сталося завдяки тому, що поряд з'явилися інші люди, і у нападників злякалися, що можуть з'явитися свідки.

"Сказати, що я злякалася - нічого не сказати. Я все ж таки проїхала, тому що з'явилися свідки. Але довго не могла отямитися", - зізналася зірка "Сватів".

Невідомо, чи звернулася Ганна після цього випадку до поліції.

Нагадаємо, що зірка серіалу "Свати" Ганна Кошмал закликала не брехати: "Це тебе ніяк не стосується".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Сватів" Тетяна Кравченко зізналася у любові до окупантів: підтримує усі злочини.

Також стало відомо, що зірка українських серіалів Ганна Кошмал поділилася враженнями про Кишинева: "Ради, що частини України вже немає...".