Відомий український співак Павло Зібров чітко висловив свою думку щодо можливості повернення до України та поновлення кар'єри Олега Винника та Влада Ями.

Про це він розповів в інтерв'ю Анжеліці Рудницькій.

Ведуча передачі “Планетарій з Анжелікою Рудницькою” порушувати питання зрадників, які покинули України та зараз знаходяться за кордоном.

Інтерв'ю Павла Зіброва. Фото: скріншот з Youtube
Інтерв'ю Павла Зіброва. Фото: скріншот з Youtube

“Та ну їх в баню, ми забудемо про них і навіть прізвища не будемо говорити в слух. Їх немає, їх викреслили не ми, їх викреслив народ український ”, - зазначив головний вусань України.

Популярні новини зараз
5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів Усі гроші на платіжки: українцям повідомили про плани підвищити ще один тариф У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло "Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач
Показати ще

Такі артисти дійсно самі себе виставили в найгіршому світлі, тому що, якщо людина в найскладніший для країни час, покидає її та ховається за кордоном, вона вже немає морального права повернутись до додому.

Інша справа, якби ці люди активно займалися підтримкою України, збирали кошти для військових та людей, які постраждали від війни, але вони цього не роблять.

Інтерв'ю Павла Зіброва. Фото: скріншот з Youtube
Інтерв'ю Павла Зіброва. Фото: скріншот з Youtube

Павло Зібров підкреслив, що: “Винник і Яма дорослі люди, які зробили свій вибір, підписалися і поставили печатку. Все!". Співак вважає, що ці артисти "не вийдуть" на українську сцену, адже "ніхто сюди не приїде".

Зібров зазначає, що Винник майже не з'являється в інформаційному просторі, а Яма, хоч і підтримує зв'язок з Україною, все ж таки перебуває за кордоном.

Наша країна багата на талановитих людей, які будуть навчатись, здобувати досвід та з часом стануть новими зірками шоубізнесу, а просто зрадників можна забути.

Під кінець інтерв'ю, Павло Зібров вирішив трохи покепкувати зі зрадників та заспівав рядки зі своєї пісні: “І де б, я не був за кордом, я знав, що завжди повернусь, додому, додому, додому, в святу мою Київську Русь!”.

Нагадаємо, що Павло Зібров розповів про тюремний термін батька та про зараження крові перед смертю.

Як повідомляли раніше, вусач Павло Зібров здивував контентом для дорослих.

Як писав "Знай" раніше, Павло Зібров зізнався, заради чого погодився б поголити свої знамениті вуса.