Популярна українська ведуча і громадська діячка Маша Єфросініна гучно відзначила свій день народження. На свято відома журналістка одягла наряд за величезні гроші, за які можна придбати "однушку" в Дніпрі.

Про це розповіли на каналі "Harley Quinn" в Telegram.

На своє свято українська телеведуча прийшла в розкішному блискучому костюмі зі срібними паєтками. Маша з’явилася в топі та спідниці довжини міді, яка була прикрашена маленькими кульками на нитках.

Виявляється, Єфросініна прийшла на день народження в українському бренді Malva Florea дизайнерки Мальви Вербицької.

Маша Єфросініна в дорогому костюмі на свій день народження. Фото: скриншот зі Stories в Instagram
Маша Єфросініна в дорогому костюмі на свій день народження. Фото: скриншот зі Stories в Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть не платити за мобільний зв’язок цілий рік — які умови Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло Автовласники мають лише 10 днів: хто зважився на процедуру, має поспішити
Показати ще

Відомо, що за топ ведуча віддала 9400 гривень, а ось спідниця обійшлася їх у 8 тисяч гривень. Загалом, за весь свій образ Маша заплатила понад 16 тисяч гривень. Та в мережі звернули увагу на люксовий браслет бренду Cartier за 300 тисяч гривень.

"Хотіла показати, що вона, на відміну від сестри-москвички Лізи, веде аскетичний спосіб життя без сумочок Hermes, а носить лише скромні бренди. І ми б майже повірили, так тільки браслет Cartier за 7350 доларів все зіпсував", – наголосили в Telegram.

Цей образ можна порівняти із вартістю звичайної однокімнатної квартири в Дніпрі. Судячи з усього, навіть під час повномасштабної війни Маша Єфросініна не проти витратити на себе величезну суму грошей, щоб мати бездоганний вигляд.

Вартість однокімнатної квартири в Дніпрі. Фото: скриншот з OLX
Вартість однокімнатної квартири в Дніпрі. Фото: скриншот з OLX

Нагадаємо, що відома українська телеведуча Маша Єфросініна показала себе у дуже несподіваному вигляді.

Як повідомляли раніше, ведуча Маша Єфросініна зізналася, як змінився її чоловік під час війни.

Як писав "Знай" раніше, телеведуча Маша Єфросініна згадала неприємну історію з Олександром Педаном.