Військові дії на території України можуть закінчитися вже найближчим часом, а також є ймовірність, що це може змінитися за один день. Умови для цього складуться наприкінці літа або на початку осені 2024 р. Інформацію про це виявили у пророцтві старця Феодула.

Пророцтво старця Феодула опублікували на YouTube-каналі "Український молитовник".

За прогнозами старця, перші знаки перемоги України у війні почнуть з'являтися вже найближчими місяцями. Це буде час, коли вдасться зробити значних кроків для повернення українських територій.

"Влітку 2024 року відбудеться важливий Саміт світу, де світові лідери обговорять можливість завершення війни. Результат буде важливим для України", – зазначив Феодул.

Популярні новини зараз
Резерв+ отримав важливе оновлення Енергетики проводять рейди по домівках споживачів: кому загрожують серйозні проблеми Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Водночас він застеріг про спробу Росії у період 30-31 червня підірвати якийсь пов'язаний із водою об'єкт. Однак ці плани ворога зазнають поразки.

«Зеленський і Байден підпишуть угоду з безпеки в Італії, яка хоч і не передбачає прямого військового захисту, забезпечить важливу підтримку, стане символом боротьби ЗСУ за суверенітет. Міжнародна допомога допоможе Україні перемогти Росію", - передбачає Феодул.

Старець, скріншот: YouTube
Старець, скріншот: YouTube

Він також сказав, що РФ зазнає втрат через відсутність підтримки з Ірану. Це послабить позиції ворога та сприятиме перемозі українських військ. За словами старця, наприкінці літа або на початку осені 2024 складуться обставини для завершення війни.

"Росія намагатиметься наступати, але нові території не зможе захопити. ЗСУ здобудуть перемогу. Війна може закінчитись швидко після складного періоду. Все може змінитись в один день, війна завершиться швидко, настане мир", - розповів Феодул.

Старець Абрахам, скріншот: YouTube
Старець Абрахам, скріншот: YouTube

Нагадаємо, "Цикл має відпрацювати": астролог назвав пікові роки, коли війна почне "вщухати".

Раніше повідомлялося, що краще взагалі нічого не починати: пари знаків Зодіаку, які не зможуть бути у відносинах один з одним.

Також, найточніший рунічний гороскоп для знаків Зодіаку на літо-2024: перешкоди Риб, очищення Терезів і зростання Раків.