Усі ми у перші дні літа відчули на собі знову, що таке жити без світла. Прогнози про те, наскільки довго будуть обмежені, різні. І мольфар Макс Гордєєв також вирішив висловити свої думки щодо цього.

Учасник проекту "Битва екстрасенсів" часто ділиться прогнозами, які стосуються війни та життя українців. Він радиться з вищими силами та розповідає про те, що чекає на громадян України.

Так, він спрогнозував, яка ситуація з електроенергією чекає на жителів нашої країни найближчим часом.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

За словами Макса Гордєєва, зараз в Україні складний та переломний момент. Мольфар каже, що майбутнє енергосистеми викликає багато побоювань, тому українцям варто бути готовими до тривалих відключень світла.

Популярні новини зараз
Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

"Я відчуваю, що в найближчому майбутньому відключення світла в Україні продовжуватиметься через цілеспрямовані атаки на енергетичну інфраструктуру. Випадає карта "Вежа". Ця карта символізує руйнування та хаос, що підтверджує: удари по електростанціях, підстанціях та лініях електропередач спричинять серйозні пошкодження", - зазначив таролог.

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube
Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

Макс додав, що удари росіян призведуть до того, що загальна потужність української енергосистеми зменшиться. Це спричинить періодичні відключення світла, особливо взимку.

Гордєєв упевнений, що проблеми з електроенергією триватимуть до кінця 2024 року, а наступного року ситуація почне змінюватися на краще. Це мольфар підказали карти.

Нагадаємо, ясновидецька попередила, де може вдарити російський десант.

Раніше повідомлялося, голова як енциклопедія: три знаки Зодіаку, які мають феноменальну пам'ять.

Також, "Цикл має відпрацювати": астролог назвав пікові роки, коли війна почне "вщухати".