Хазяйка кішки стверджує, що її вихованець вдавала, що в неї зламана лапа, щоб отримати більше уваги. Це стало очевидним після того, як вона витратила майже 1000 доларів на ветеринарні послуги.

28-річна Сідні Морган помітила, що її трирічна кішка Еббі несподівано почала кульгати. Спочатку вона подумала, що один із її собак випадково наступив на лапу кішки. Перевіривши лапку і не знайшовши жодних ран, Сідні звернулася до ветеринара, який порадив почекати, раптом це просто розтягнення.

Еббі / фото: Mirror
Еббі / фото: Mirror

Але через два тижні Еббі все ще шкутильгала, і Сідні почала підозрювати, що кішка могла зламати лапу, стрибаючи.

Після трьох візитів до ветеринара, рентгенівських знімків, знеболюючих та аналізів крові виявилося, що з лапою Еббі все гаразд. Тоді ветеринар і Сідні дійшли висновку, що кішка просто прикидається, щоб отримати більше уваги. У цей час ще й собака Сідні захворів, і кішка, мабуть, вирішила привернути частину уваги до себе, наслідуючи хворого собаку.

Популярні новини зараз
Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило Українців змусять платити за власні заощадження Комунальники вирішили встановити тарифний рекорд: з липня доведеться платити набагато більше
Показати ще

Прийом у ветеринара. Фото: скрін youtube
Прийом у ветеринара. Фото: скрін youtube

Сідні, яка працює в SPCA (Товариство із запобігання жорстокому поводженню з тваринами), каже, що люди навіть припустили, що у Еббі може бути "синдром Мюнхгаузена" – психологічний стан, при якому хтось прикидається хворим, щоб привернути увагу.

Еббі – врятована кішка, яку Сідні знайшла з пневмонією, коли тій було лише три тижні. Вона вигодувала її з пляшечки, і тепер Еббі – одна з трьох кішок з особливими потребами, якими володіє Сідні. Крім кішок, у неї також є три собаки, дві черепахи, два гекони та одна змія.

Нагадаємо, матуся облаштувала квартирку на горищі для свого 29-річного синочка, навіть душ є: "Ніколи не поїде"

Раніше стало відомо, думали, що нешкідливо балуєтеся? Вчені знайшли серйозну проблему в подряпинах котячих

Крім того, ми розповідали, фотограф заснув у траві і навіть не здогадувався, що його могли з'їсти: поруч він побачив "велику кішку"