Пророцтво старця Модеста прогнозує, що повномасштабна війна в Україні завершиться підписанням росією капітуляції, тобто умов припинення військових дій і визнання поразки. Він "побачив", що міжнародний саміт у Швейцарії стане символом єдності Заходу, який підтримає Україну в її зусиллях протистояти російській агресії.
За словами старця, ця єдність дозволить Заходу збільшити військову допомогу Україні, що наближатиме перемогу на фронті. Крім того, пророцтво передбачає, що росія почне втрачати позиції на фронті та міжнародній арені після цього саміту миру.

Пророцтво
Пророцтво

Очікується, що внаслідок колосальних втрат російських збройних сил розпочнуться мирні переговори. За словами старця, на переговорах росію представлятиме молодий політик, який підпише капітуляцію кремля, тим самим фіксуючи поразку у конфлікті.

Після завершення війни Україна, за прогнозами Модеста, очікується політична зміна та приходження нових лідерів, які спрямують країну на шлях до процвітання.

Пророцтво
Пророцтво

Він говорить, що західні союзники допоможуть відновити постраждалі території та зроблять Україну стабільною та безпечною після важких часів війни. Також передбачається, що військові злочинці з рф будуть покарані за свої дії.

Популярні новини зараз
Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити
Показати ще

Також наш портал інформував, "Ворог зазнає значних втрат": у пророцтві старця Христофора з'явився натяк на посилення ЗСУ

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що екстрасенс "побачив" новий контрнаступ ЗСУ: розпочнуть успішні атаки

Вам буде цікаво дізнатися "Ворог приречений на поразку": у пророцтві старця Феодула відшукали радісну новину для українців